Op deze pagina laten wij u kennis maken met onze "oudere" Staffies, en oud betekend voor een Staffie vaak niet echt oud, ze worden wat grijzer, maar het Staffordvuurtje blijft branden. Staffies zijn net als een goede wijn, ze worden beter naar mate ze ouder worden. 

At this page we present to you our elderly familymembers. Aging doesn't mean less spirited for a Staffy, besides getting some grey hairs the temperament is still burning. Staffies are just like a good wine, it's gets better when its get old!
 

 

Tukkel april 2008.jpg
Tequila -> Classic White by Valhalla's Gloria, bijna tien jaar oud en still going strong. Tequila is bij ons komen wonen toen ze een 1 jaar oud en op zoek naar een nieuw huis was,.. ze moest weg omdat ze niet aan de schoonheidseisen van haar toenmalige baasjes voldeed (zucht). Tequila is een echte Stafforddame met een eigen wil, hoewel ze redelijk gemakkelijk in de omgang is vormt ze samen met Bartje (Kamp. Hot Staff's Fellow) een echt-paar! Tequila's hobby is zonnen. Tequila is in 2011 overleden.
Joey web.jpg
Onze eerste Staff,... geboren in 1997,...de tijd vliegt als het leuk is,... eigenlijk is hij de schuld van alles,...hahaha. Joey werd echt gekocht als huisgenoot,..het was zijn fokker Richard van Benten die zei dat we eens naar de show moesten en dat werd Arnhem 1998 en gelijk beste van het ras,..vanaf dat we moment waren we met de "showbug" besmet, en Joey die vond het eigenlijk allemaal niets,.. Joey is dus met recht een senior, hoewel hij dat zelf eigenlijk niet zo ziet! Joey is in 2010 overleden
Peppie web.jpg
Onze Pepper,..ofterwel Ringerike Angelic Angela,..een echte Staffordshire Bull Terrier,.. bold and totally reliable with people,..mensen dat vind onze Pep geweldig andere honden en zeer zeker katten,..tsja,.. Peppie heeft twee nestjes gehad en hoewel al haar kinderen kampioenen zijn heeft ze vier Staffies voortgebracht die schoonheidstitels hebben. Peppie's favouriete plek in huis is de bank, hetzij liggend hetzij op de leuning zittend naar buiten kijken,..want waar actie is, is Peppie! Peppie is in 2011 overleden.
     

Staffjoy's | Staffordshire Bull Terriers | h.janssen40@upcmail.nl